rezerviraj danas

Puške za paintball

Tippmann ft-12 paintball puška je popularan izbor među paintball igračima zbog svoje pouzdanosti i izdržljivosti. Ova puška je izrađena od kvalitetnih materijala, uključujući aluminij i kompozitne materijale, što je čini vrlo izdržljivom i otpornom na oštećenja.

Puška ima sistem koji se naziva "inline bolt system", što omogućuje jednostavno održavanje i čišćenje. Također ima integrirani mehanizam za brzo punjenje CO2-a, što olakšava i ubrzava proces punjenja.

Tippmann ft-12 ima podesivi mehanizam okidača, što omogućuje igračima da prilagode brzinu okidanja prema svojim željama i potrebama. Također ima integrirani "Picatinny" žlijeb na gornjoj strani, što omogućuje dodavanje raznih dodataka poput lasera, svjetiljki ili red dot ciljnika.

Performanse Tippmann ft-12 paintball puške:

Tippmann ft-12 paintball puška je vrlo precizna i pouzdana. Ima brzinu ispaljivanja paintball kuglica od 8 kuglica u sekundi, što je vrlo dovoljno za većinu igrača. Također ima veliki spremnik za paintball kuglice kapaciteta do 200 kuglica, što smanjuje potrebu za čestim punjenjem.

Ova paintball puška ima dobar domet i mogućnost pogotka na veće udaljenosti. Igrači mogu osjetiti težinu i izdržljivost puške u rukama, što im daje osjećaj samopouzdanja i kontrole tijekom igre.

Ukratko, Tippmann ft-12 paintball puška je izdržljiva, pouzdana i precizna puška s dobrim kapacitetom spremnika i brzinom ispaljivanja. To je idealna opcija za paintball igrače koji traže izdržljivost i pouzdanost u svojoj pušci.

Puške za paintball