rezerviraj danas

Teambuilding

Organizirate svoj idući tim building događaj u našem Paintball300 klubu u prirodi koji Vam pruža mogućnost šetnje kroz šumu i razgledavanja predivnog okoliša koji će Vas opustit i razveseliti. U blizini igrališta nalazi se i ranč sa konjima, srnama, jelenima i još ponekom životinjom koje će oduševiti najmlađe, a ujedno i starije posjetitelje.

Naš klub nudi razne sportske aktivnosti i igre u prirodi, poput paintballa, malog nogometa, badmintona, frizbija i drugih. Sve ove aktivnosti su dizajnirane za poboljšanje timskog duha, suradnje i komunikacije među članovima tima.

Uz tim building aktivnosti, naš klub također nudi prostor za konzumaciju hrane i pića, a svi elementi su napravljeni od drveta. Naša profesionalna ekipa će se pobrinuti za maksimalnu udobnost u okvirima prirode, tako da se vi možete fokusirati na uživanje u tim building aktivnostima i druženju sa svojim kolegama.

Organizacija tim buildinga u prirodi ima mnoge prednosti. Priroda pruža izvanredan način za povezivanje s ljudima, zbližavanje i opuštanje od stresa svakodnevnog života. Takva iskustva stvaraju dugotrajne veze i nezaboravne uspomene među članovima tima, što je važno za jačanje timskog duha.

Ako želite organizirati nezaboravan tim building događaj u prekrasnom prirodnom okruženju, Paintball300 klub je savršeno mjesto za vas. Naša mala oaza u prirodi nudi brojne aktivnosti, sve u cilju stvaranja nezaboravnog događaja za vas i vaš tim. Kontaktirajte nas i rezervirajte svoje mjesto za svoj idući tim building događaj. Vidimo se!
 
Teambuilding