Tour de tur

Tour-de-Tur22.04.2012. na "Dan Planeta Zemlje" održala se Velikogorička utrka amaterskih biciklista „Tour de Tur" na kojoj je Paintball klub 300 sudjelovao sa ciljem upoznavanja građana sa paintballom u našem gradu.

Na lokaciji neposredno pored POU (kino) u Velika Gorica građani i njihovi najmlađi uživali su u radostima gađanja sa marketima u metu te informirajući se o pravilima igre ovog sporta koji je postao popularan kako kod nas tako i u cijelom svijetu.

Nastavi čitati...

Pad cijena!!!

Pad cjena paintball klub 300 velika gorica

Paintball klub 300 misli na sve svoje sugrađane i sugrađanke! Te im ovim putem objavljuje da smo spustili cijene naše usluga i time postali najjeftiniji paintball klub u gradu i okolici.

Kao vodeći paitball klub u Velikoj Gorici stalo nam je do naših građa i korisnika naše usluge. Te smo ih odlučili nagraditi za povjerenje i vjernost koju nam pružaju iz dana u dan sa spuštanjem cijena kako bi se mogli još više zabavljati i uživati u ova vremena.

Nastavi čitati...

1. Mjesto na paintballu u Proštini

Prostini

Sa velikim zadovoljstvom možemo Vam obavijestit da samo u drugom kolu North Adrias HSPL2012 natjecanju u Proštinskoj Buni osvojili 1. mjesto.

Nastavi čitati...

Održan najveći Big game u Hrvatskoj

Big game paintball 300 Velika Gorica

Niti hladnoća ni mraz, a ni magla nije mogla spriječiti dolazak preko 150 paintball igrača iz cijele Hrvatske u Velike Gorice gdje se održao veliki humanitarni susret.

Nastavi čitati...

In memoriam Božo Barać - Bobi

In memoriam Božo Barać - Bobi - Paintball klub 300 - Velika GoricaHumanitarni BIG GAME turnir u Velikoj Gorici kod velikog radara održati će se 20.11.2011.

- Datum održavanja : 20.11.2011.

- Teren - EX vojna zrakoplovna baza Velika Gorica - veliki radar

- Okupljanje i prijava, najkasnije do 10h

- Početak prve igre u 11h

- Broj igrača neograničen

Nastavi čitati...

Stranica 5 od 6

Izdvajamo iz ponuda:

paintball-ponuda

Pridružite nam se:

Facebook - Paintball klub 300 - Velika GoricaYoutube - Paintball klub 300 - Velika Gorica

Kako do nas?

Kako do nas - Paintball klub 300 - Velika Gorica