Prijave za VGdanas paintball u tijeku, za sada 8 ekipa

Prijave za VGdanas paintball u tijeku, za sada 8 ekipaTreći VGdanas paintball kup nam se približava. Ove nedjelje na terenima Paintball kluba 300 na Ključić brdu, pored istoimenog izletišta, uz paintball i druženje proslavit ćemo treći rođendan VGdanas portala.

Vremenski uvjeti bit će odlični za dan u prirodi pun adrenalina, nadmetavanja i svakako puno zabave koje ovakav način rekreacije daje.

Nastavi čitati...

3. VGdanas paintball kup

3. VGdanas paintball kupDragi posjetitelji Paintball klub 300 portala zadovoljstvo nam je najaviti 3. VGdanas paintball kup koji će se održati 20. svibnja (nedjelja) na našem terenu Ključić brdo.

S dolaskom ljepšeg vremena i uz prigodnu proslavu rođendana portala, VGdanas je odlučili organizirati još jedan dan u prirodi pun adrenalina, vesele atmosfere i natjecateljskog duha.

Nastavi čitati...

2. mjesto na paintballu u Markuševcu

2. mjesto na paintballu u MarkuševcuPaintabll klub 300 (PK 300) u nedjelju 6.5.2012 je ostvario novi sjajan rezultat. Na terenu u  Markuševcu osvojio je drugo (II) mjesto. Između deset (10) ekipa vodila se jaka i žustra borba kuglice su letjele na sve strane, a natjecatelji su redom izlazili sa terena obojeni bojom kuglica kojima su bili pogođeni.

Nakon duge, teške i neizvjesne borbe uspjeli smo izmaći većini kuglica i popesti se na drugu stepenicu postolja i doma donijeti niz priznanja.

Nastavi čitati...

Tour de tur

Tour-de-Tur22.04.2012. na "Dan Planeta Zemlje" održala se Velikogorička utrka amaterskih biciklista „Tour de Tur" na kojoj je Paintball klub 300 sudjelovao sa ciljem upoznavanja građana sa paintballom u našem gradu.

Na lokaciji neposredno pored POU (kino) u Velika Gorica građani i njihovi najmlađi uživali su u radostima gađanja sa marketima u metu te informirajući se o pravilima igre ovog sporta koji je postao popularan kako kod nas tako i u cijelom svijetu.

Nastavi čitati...

Pad cijena!!!

Pad cjena paintball klub 300 velika gorica

Paintball klub 300 misli na sve svoje sugrađane i sugrađanke! Te im ovim putem objavljuje da smo spustili cijene naše usluga i time postali najjeftiniji paintball klub u gradu i okolici.

Kao vodeći paitball klub u Velikoj Gorici stalo nam je do naših građa i korisnika naše usluge. Te smo ih odlučili nagraditi za povjerenje i vjernost koju nam pružaju iz dana u dan sa spuštanjem cijena kako bi se mogli još više zabavljati i uživati u ova vremena.

Nastavi čitati...

Stranica 4 od 6

Izdvajamo iz ponuda:

paintball-ponuda

Pridružite nam se:

Facebook - Paintball klub 300 - Velika GoricaYoutube - Paintball klub 300 - Velika Gorica

Kako do nas?

Kako do nas - Paintball klub 300 - Velika Gorica