3. VGdanas paintball turnir

3. VGdanas paintball turnirSunčan proljetni dan na obroncima Vukomeričkih gorica VGdanas portal je iskoristio za svoju proslavu rođendana. Sada već tradicionalno, po treći puta, organizirali smo amaterski paintball turnir.

Naš domaćin Paintball klub 300 pobrinuo se za zanimljiv polušumski teren, suce i opremu, Izletište Ključić brdo pripremilo je za igrače ručak, a na nama je bilo da dovedemo goste proslave rođendana.

Nastavi čitati...

Prijave za VGdanas paintball u tijeku, za sada 8 ekipa

Prijave za VGdanas paintball u tijeku, za sada 8 ekipaTreći VGdanas paintball kup nam se približava. Ove nedjelje na terenima Paintball kluba 300 na Ključić brdu, pored istoimenog izletišta, uz paintball i druženje proslavit ćemo treći rođendan VGdanas portala.

Vremenski uvjeti bit će odlični za dan u prirodi pun adrenalina, nadmetavanja i svakako puno zabave koje ovakav način rekreacije daje.

Nastavi čitati...

3. VGdanas paintball kup

3. VGdanas paintball kupDragi posjetitelji Paintball klub 300 portala zadovoljstvo nam je najaviti 3. VGdanas paintball kup koji će se održati 20. svibnja (nedjelja) na našem terenu Ključić brdo.

S dolaskom ljepšeg vremena i uz prigodnu proslavu rođendana portala, VGdanas je odlučili organizirati još jedan dan u prirodi pun adrenalina, vesele atmosfere i natjecateljskog duha.

Nastavi čitati...

2. mjesto na paintballu u Markuševcu

2. mjesto na paintballu u MarkuševcuPaintabll klub 300 (PK 300) u nedjelju 6.5.2012 je ostvario novi sjajan rezultat. Na terenu u  Markuševcu osvojio je drugo (II) mjesto. Između deset (10) ekipa vodila se jaka i žustra borba kuglice su letjele na sve strane, a natjecatelji su redom izlazili sa terena obojeni bojom kuglica kojima su bili pogođeni.

Nakon duge, teške i neizvjesne borbe uspjeli smo izmaći većini kuglica i popesti se na drugu stepenicu postolja i doma donijeti niz priznanja.

Nastavi čitati...

Tour de tur

Tour-de-Tur22.04.2012. na "Dan Planeta Zemlje" održala se Velikogorička utrka amaterskih biciklista „Tour de Tur" na kojoj je Paintball klub 300 sudjelovao sa ciljem upoznavanja građana sa paintballom u našem gradu.

Na lokaciji neposredno pored POU (kino) u Velika Gorica građani i njihovi najmlađi uživali su u radostima gađanja sa marketima u metu te informirajući se o pravilima igre ovog sporta koji je postao popularan kako kod nas tako i u cijelom svijetu.

Nastavi čitati...

Stranica 4 od 6

Izdvajamo iz ponuda:

paintball-ponuda

Pridružite nam se:

Facebook - Paintball klub 300 - Velika GoricaYoutube - Paintball klub 300 - Velika Gorica

Kako do nas?

Kako do nas - Paintball klub 300 - Velika Gorica