2.mjesto u ukopnom poretku HSPL

Završnica HSPL-5man 2012Dragi naši Paintball klub 300 osvojio je ‎2.mjesto u ukopnom poretku Hrvatske Scenario Paintball Lige koje se održalo 7.listopada 2012 koje se održalo u Zasadbreg - Šuma Striborova.

Nastavi čitati...

Isprika zbog nedostupnosti

Isprika zbog nedostupnostiCijenjeni naši posjetitelji,

Žao nam je i ispričavamo Vam se što nismo bili dostupni proteklih par dana! Imali smo određene tehničke probleme koje smo uspješno riješili i krećemo dalje.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Potražite nas i na google mapi

google maps logoOd nedavno Paintbal klub 300 pruža svim zainteresiranima da pogledaju fotografije naših terena i na Google karti. Ovime smo omogućili svima koji žele pogledati naše dvije lokacije Ključić brdo i Veliki radar da to od sada mogu učiniti direktno sa Googleve karte.

Nastavi čitati...

2.kola HSPL-5man 2012

2.kola HSPL-5man 2012Dragi naši 3.6.2012. na terenu Ključić brdo u organizaciji Paintball kluba 300 održala se drugi po redu ovosezonski turnir Hrvatske scenario lige 5-man.

Nastavi čitati...

Prvo turnir deset kafića

prvi turnir deset kafićaSa radošču Vas obavještavamo da smo odlučili organizirati turnir deset kafića u kojemu će se natjecati neki od velikogoričkih kafića jedni protiv drugih.

Pravila su jednostavna prvih deset kafića koji prijave svoj tim imaju pravo sudjelovanja. Kotizacija je 500 kn u što je uključeno prijava za 5 igrača, opremu markere i 1000 kuglica.

Nastavi čitati...

Stranica 3 od 6

Izdvajamo iz ponuda:

paintball-ponuda

Pridružite nam se:

Facebook - Paintball klub 300 - Velika GoricaYoutube - Paintball klub 300 - Velika Gorica

Kako do nas?

Kako do nas - Paintball klub 300 - Velika Gorica