Isprika zbog nedostupnosti

Isprika zbog nedostupnostiCijenjeni naši posjetitelji,

Žao nam je i ispričavamo Vam se što nismo bili dostupni proteklih par dana! Imali smo određene tehničke probleme koje smo uspješno riješili i krećemo dalje.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Potražite nas i na google mapi

google maps logoOd nedavno Paintbal klub 300 pruža svim zainteresiranima da pogledaju fotografije naših terena i na Google karti. Ovime smo omogućili svima koji žele pogledati naše dvije lokacije Ključić brdo i Veliki radar da to od sada mogu učiniti direktno sa Googleve karte.

Nastavi čitati...

2.kola HSPL-5man 2012

2.kola HSPL-5man 2012Dragi naši 3.6.2012. na terenu Ključić brdo u organizaciji Paintball kluba 300 održala se drugi po redu ovosezonski turnir Hrvatske scenario lige 5-man.

Nastavi čitati...

Prvo turnir deset kafića

prvi turnir deset kafićaSa radošču Vas obavještavamo da smo odlučili organizirati turnir deset kafića u kojemu će se natjecati neki od velikogoričkih kafića jedni protiv drugih.

Pravila su jednostavna prvih deset kafića koji prijave svoj tim imaju pravo sudjelovanja. Kotizacija je 500 kn u što je uključeno prijava za 5 igrača, opremu markere i 1000 kuglica.

Nastavi čitati...

3. VGdanas paintball turnir

3. VGdanas paintball turnirSunčan proljetni dan na obroncima Vukomeričkih gorica VGdanas portal je iskoristio za svoju proslavu rođendana. Sada već tradicionalno, po treći puta, organizirali smo amaterski paintball turnir.

Naš domaćin Paintball klub 300 pobrinuo se za zanimljiv polušumski teren, suce i opremu, Izletište Ključić brdo pripremilo je za igrače ručak, a na nama je bilo da dovedemo goste proslave rođendana.

Nastavi čitati...

Stranica 3 od 6

Izdvajamo iz ponuda:

paintball-ponuda

Pridružite nam se:

Facebook - Paintball klub 300 - Velika GoricaYoutube - Paintball klub 300 - Velika Gorica

Kako do nas?

Kako do nas - Paintball klub 300 - Velika Gorica