Team building

Team buildingImate svoj tim ljudi koji rade za Vas marljivo iz dana u dan?

Pa došlo je vrijeme da ih nagradite zato što su odani svome poslu i marljivo rade. Povedite ih na team building i zaigrajte paintball i sav stres izbacite iz sebe, svu nagomilanu negativnu energiju, sve probleme ostavite i zabavite se. Uvijek postoji jako izgledna šansa da pogodite svog dragog šefa i izbacite ga iz igre van :)

Nastavi čitati...

2.mjesto u ukopnom poretku HSPL

Završnica HSPL-5man 2012Dragi naši Paintball klub 300 osvojio je ‎2.mjesto u ukopnom poretku Hrvatske Scenario Paintball Lige koje se održalo 7.listopada 2012 koje se održalo u Zasadbreg - Šuma Striborova.

Nastavi čitati...

Isprika zbog nedostupnosti

Isprika zbog nedostupnostiCijenjeni naši posjetitelji,

Žao nam je i ispričavamo Vam se što nismo bili dostupni proteklih par dana! Imali smo određene tehničke probleme koje smo uspješno riješili i krećemo dalje.

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Potražite nas i na google mapi

google maps logoOd nedavno Paintbal klub 300 pruža svim zainteresiranima da pogledaju fotografije naših terena i na Google karti. Ovime smo omogućili svima koji žele pogledati naše dvije lokacije Ključić brdo i Veliki radar da to od sada mogu učiniti direktno sa Googleve karte.

Nastavi čitati...

2.kola HSPL-5man 2012

2.kola HSPL-5man 2012Dragi naši 3.6.2012. na terenu Ključić brdo u organizaciji Paintball kluba 300 održala se drugi po redu ovosezonski turnir Hrvatske scenario lige 5-man.

Nastavi čitati...

Stranica 3 od 6

Izdvajamo iz ponuda:

paintball-ponuda

Pridružite nam se:

Facebook - Paintball klub 300 - Velika GoricaYoutube - Paintball klub 300 - Velika Gorica

Kako do nas?

Kako do nas - Paintball klub 300 - Velika Gorica